Obertes les inscripcions pel casal d’estiu municipal

Fins a finals de maig estaran obertes les inscripcions per assistir al casal d’estiu municipal que organitza l’Ajuntament de Calella conjuntament amb l’empresa Rocam Aventures. S’ofereixen un total de 130 places per a infants de 3 a 12 anys, amb possibilitat de torn de matí o tarda i dia complet. La principal novetat és que enguany canvien d’ubicació i es farà a les instal·lacions de l’escola El Far. El casal començarà el 28 de juny i s’allargarà fins al 10 de setembre.

El gerent de Rocam Aventures, Martí Barrera, ha explicat que a partir d’ara s’aniran alternant cada estiu entre les instal·lacions del Far i la Minerva. 

Des que el Salicrú s’ha traspassat al Far, el que farem és fer el casal cada estiu en una de les dues escoles públiques. Durant el juliol farem unes activitats perquè el volum d’alumnes és més elevat, i durant el mes d’agost unes altres.

Tal com ja es va començar a fer l’any passat, per complementar la tasca socioeducativa es dedicarà una hora i mitja al dia a fer classes de repàs. Una iniciativa que ajudarà als infants a reprendre el fil pel curs escolar vinent.

El casal d’estiu està adreçat a nens i nenes de 3 fins a 12 anys. Començarà l’última setmana de juny i funcionaran fins a la primera de setembre. Les famílies poden inscriure als nens per setmanes o quinzenes, segons les seves necessitats, en horari de matí, tarda, o tot el dia. L’horari de matí és de les 9 h a les 13 h, i de tarda, de 16 a 19 h. Les inscripcions de manera presencial es poden les oficines de Rocam Aventures. Aquells infants que estiguin esperant rebre la beca que atorga l’Ajuntament, tenen fins al 14 de juny per inscriure’s. 

Tenim al voltant d’unes 120-130 places i ja tenim 80 nens inscrits. S’acaben aquesta setmana, però com hi ha molts nens pendents de les beques que dona l’Ajuntament les allarguem fins a mitjans de juny.

Per a fer les inscripcions cal presentar una fotocòpia de la targeta sanitària de l’infant i del DNI o del llibre de família. Els preus són de 140 euros pel torn de matí, 130 euros pel torn de tarda i 190 per tot el dia.

Recupera l’entrevista al programa La Ciutat:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *