Consulta les afectacions de trànsit de l’Ironman d’aquest dissabte

Aquest dissabte 30 d’octubre donada la celebració de l’Ironman a Calella es tallaran molts carrers de la ciutat perquè es pugui celebrar el triatló amb normalitat.

Pel que fa a la circulació de vehicles, el trànsit de la Nacional II, en direcció Barcelona, es desviarà per l’autopista a l’altura del Rierany dels Frares. I aquells que circulin en direcció Girona es desviaran per l’autopista a l’altura de Sant Pol. Tot això a les 7:30h del matí.

I a partir d’aquesta hora i fins les 18:30h del vespre no es podrà circular ni aparcar pel Rierany dels Frares (des del c/ Església fins al pont), pel carrer Anselm Clavé, pel Passeig de les Roques, pel c/ Montserrat, pel c/ Francesc Macià i per l’N-II des de la rotonda de la Riera Capaspre fins a la Roca Grossa.

Des de les 6 del matí, els vehicles que romanguin aparcats als estacionaments de les Palmeres, de la Renfe i del camí de Mar no es podran moure fins que hagi acabat la competició que serà aproximadament a les 24:30h de la matinada.

foto mapa ironman trànsit

LA COMPETICIÓ

La primera secció de natació consta d’un recorregut de 3.800 metres començant i acabant a la platja de Calella, on es farà la transició a la bicicleta. En bicicleta es faran dues voltes de Calella a Montgat i una volta de Calella a Llavaneres, un recorregut de 180 kilòmetres ràpid i pla. La marató, la tercera disciplina del triatló, arrencarà de la zona de transició i portarà als esportistes fins a Santa Susanna, havent de completar dues voltes i mitja al recorregut, amb entrada final a la platja de Garbí.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *