Continuen augmentant els ingressos per Covid a l’Hospital de Calella

Imatge d'arxiu

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha reportat cinc nous ingressos per Covid a l’Hospital Sant Jaume des de dilluns. En els últims quatre dies s’ha donat una alta i no s’ha produït cap defunció. Això deixa un balanç de 9 persones ateses per la malaltia, mostrant-se un repunt en la xifra d’ingressats. Les dades epidemiològiques locals reprodueixen la tendència a l’alça del conjunt de Catalunya amb un risc de rebrot que des de fa dos dies supera els 1.000 punts.

Segons les últimes dades del grup de recerca BIOCOM-SC de la UPC, el risc de rebrot es troba en els 1.272 punts, en un nivell molt alt; la taxa de reproducció també s’enfila fins al 3,73. És a dir, cada persona positiva, contagia a tres persones.
En els últims set dies s’han diagnosticat 58 casos positius, que deixa l’acumulat dels darrers 15 dies en 66. La incidència acumulada per cada 100.000 habitants és de 340,87.
Des de la Corporació recorden que cal no abaixar la guàrdia i continuar aplicant totes les mesures de seguretat bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent, distància social i ventilació.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *