Les escoles de dansa ballen per l’AVAH

La solidaritat de l’escola Bilans Estudi de Dansa de Calella i l’Associació d’Amics i Voluntaris de l’Hospital ( AVAH ) es tornaran a donar la mà aquest cap de setmana en el marc d’un festival que té per objectiu ajudar a l’associació a finançar part dels seus projectes. La cita és aquest diumenge a les 18h de la tarda al teatre de la Sala Mozart i comptarà a més amb la col·laboració de les escoles Dansamar de Malgrat, de l’Escola Municipal de Dansa de Pineda i de l’Escola de Ballet d’Arbúcies

Ho ha explicat la directora de la Bilans, Mercè Panosa.

Ja fa anys que em van demanar si ho volia organitzar. El primer any ho vam fer nosaltres i després vaig demanar a altres companyes d’altres escoles que vinguessin a col·laborar. Normalment aviso a l’Alícia Lluís que és de Calella, a la Eva Turró també se hi ha demanat però amb el Covid no ha pogut ser, la Núria Jiménez que està a Malgrat però és de Calella, i la Laura Cuadrado que està a Arbúcies però també és d’aquí. Cada escola portem tres o quatre balls i és una jornada xula. Així l’AVAH pot recollir diners per tot el que fan a l’hospital.

Carme Puig, secretària de l’AVAH, remarca la importància d’esdeveniments com aquest.

És necessari perquè nosaltres amb les activitats cobrim un part del pressupost que ens costa fer tots el programes assistencials que tenim. Tenim subvencions de la Generalitat, d’entitats i d’ajuntaments, però no fem prou per cobrir els cinc programes que portem. Totes les activitats que puguem fer, com són els vermuts tradicionals de la fira, festivals o el bar de la Festa Major petita que l’Ajuntament ens va cedir per portar-lo nosaltres. Totes aquestes coses ens proporcionen donatius per poder cobrir el pressupost.

Tot el que reculli a la taquilla anirà íntegrament per l’Associació d’Amics i Voluntaris de l’Hospital ja que les escoles actuen de forma altruista i l’Ajuntament de Calella els cedeix el teatre.

Val a dir que agraïm molt a tota la gent que es presta a fer-nos això gratuïtament, ningú cobra res. L’any passat no vam poder fer res; ni els plats casolans que fem per la Festa Major de setembre, ni els postres, ni res. Vam seguir fent els programes, això sí. Vam demanar a la gent que mirés de ser solidària. Vam tenir alguns donatius més del que era habitual i varen treballar tots els professionals per telèfon, amb els de salut mental sobretot, amb vídeo i per telèfon amb els usuaris, i no vam haver de deixar de fer els programes, bé sí, el programa de voluntaris de l’hospital es va haver de parar i encara no hi poden anar.

Les entrades, al preu de 8€ adults i 5€ per menors de 12 anys, es podran comprar a la taquilla de la sala

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *