Convocada la sisena edició del Premi Ciutat de Calella

L’Ajuntament de Calella ha obert la convocatòria per presentar candidatures a la sisena edició del Premi Ciutat de Calella, de votació popular. Es repeteix la modalitat de doble categoria: una individual i l’altre per a entitats o associacions. El guardó reconeix trajectòries o contribucions especials en l’àmbit social, cultural, artístic, científic, econòmic, polític o esportiu durant l’any anterior a la convocatòria.

S’obre ara la primera fase del premi amb la presentació de candidatures, fins el 29 de març. S’hauran de registrar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament Vell, de dilluns a divendres de 8 a 14h.

El període de votacions ciutadanes anirà del 30 de març al 13 d’abril. Segons estableixen les bases, s’instal·laran urnes mòbils en diferents punts del municipi i n’hi haurà dues de fixes, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça i a l’edifici de l’Ajuntament. Podran votar totes les persones empadronades a Calella i que siguin majors d’edat. Caldrà presentar el document d’identitat. La Gala del Premi Ciutat de Calella i l’entrega dels guardons es farà en un acte públic el dimecres 1 de maig a les dotze del migdia.

El desaparegut Josep Maria Lloveras, en la categoria individual, i la Cooperativa l’Amistat, en la d’entitat, van rebre el Premi Ciutat de Calella del 2018.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *