Convocades una Aturada Cívica i una Vaga Unitària per demà dimarts

Diferents sindicats minoritaris han convocat per demà dimarts 3 d’octubre una jornada de vaga unitària per mostrar el rebuig a la repressió policial que des del passat 20 de setembre s’està exercint a Catalunya per part de les forces de seguretat de l’Estat espanyol. Una vaga que coincideix també amb l’aturada cívica convocada per la «Taula en defensa de la democràcia» a la qual hi ha l’ANC, Òmnium i els sindicats CCOO i UGT Catalunya.

A Calella està previst que tots els serveis públics quedin aturats, excepte la policia local i l’Hospital que tindrà serveis mínims.

El portaveu del sindicat USTEC-Stes, Ramon Font, ha explicat a Ràdio Calella Televisió que a la vaga unitària que començarà a partir d’aquesta mitjanit s’hi han afegit tots els sectors, sindicats i la societat civil.

La vaga unitària de demà dimarts ha previst que al matí es facin accions reivindicatives als pobles i ciutats i a la tarda una gran manifestació a partir de les 18h a Barcelona, a la confluència del passeig de Gràcia amb la Diagonal.

Aturada cívica demà dimarts

Els sindicats UGT i CCOO a Catalunya, que formen part de la taula en defensa de la democràcia, participaran demà a l’aturada cívica per mostrar el rebuig al que consideren «una actitud intolerant» de les forces de seguretat de l’Estat espanyol. El secretari general de la UGT al Maresme, Lluís Torrents, ha explicat …

El secretari general de la UGT al Maresme ha explicat que el format de l’aturada cívica és molt obert.

Pel que fa a la vaga unitària convocada, entre altres, per CGT i USTEC-Stes, aquesta començarà aquesta mitjanit.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *