Els partits polítics de Calella rebutgen la repressió policial viscuda ahir a la nit a la ciutat

Els representants del PSC de Calella, la CUP i Calella En Comú han expressat el seu rebuig als actes violents que es van registrar a última hora d’ahir a Calella amb l’enfrontament entre agents de la Guàrdia Civil de paisà amb ciutadans. Uns actes que van acabar amb una quinzena de ferits, 4 dels quals, tal i com hem explicat, van acabar a Urgències de l’Hospital.

Des del PSC, Josep Torres, ha explicat que el seu partit rebutja qualsevol tipus de violència i que el que hi ha sobre la taula és també una baralla política entre dos governs que és deplorable.

Segons Torres, totes dues parts han de posar cap i solucions a un problema que cada vegada s’agreuja més.

Des de la CUP, Jan Catà, ha titllat de «sicaris» als membres de la Guàrdia Civil que es van dedicar a fer batudes per la ciutat per agredir tothom. Catà ha fet una crida als hotelers de la ciutat per tal que deixin d’acollir els Guàrdies Civils per evitar que els seus hotels siguin casernes.

Des de Calella en Comú, Sebastián Tejada lamenta i deplora la situació viscuda ahir ja que, segons ell, les càrregues policials han enterbolit tot el que té a veure amb el referèndum. Fa una crida a la calma i la tranquil·litat perquè, segons ell, els agents de la GC són treballadors que compleixen ordres. Tejada creu que s’ha d’anar contra els seus caps polítics.

Sebastián Tejada té previst reunir-se amb la resta de forces polítiques per abordar les situacions viscudes a les últimes hores.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *