S’estabilitzen els casos Covid a l’Hospital i milloren les dades epidemiològiques

Des de fa un parell de setmanes els ingressos per coronavirus a l’Hospital de Calella s’han estabilitzat, amb una mitjana de 5 casos per setmana. En aquests moments a l’hospital hi ha només quatre persones ingressades per la malaltia, lluny de les 16 de fa tot just un mes. Segons informa la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, en els darrers quatre dies s’han donat dues altes i no s’ha registrat cap ingrés ni cap defunció. El nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid és de 3 persones.

Pel que fa a les dades epidemiològiques, mostren la mateixa tendència que la corba d’ingressats. Segons dades del grup de recerca del BIOCOMSC el risc de rebrot local se situa en 11,24 punts, en un llindar molt baix, mentre que la rt creix una mica fins al 0,71, encara fora de la fase expansiva. En els últims set dies s’han diagnosticat dos casos positius mitjançant una prova PCR o un test d’antígens, l’acumulat dels darrers quinze dies és de 4. La incidència acumulada per cada 100.000 habitants és de 15,73.

Malgrat la millora de les dades, des de la Corporació insisteixen a no abaixar la guàrdia i aplicar totes les mesures d’higiene bàsiques com la mascareta, en interiors i exteriors on no es pugui mantenir la distància de seguretat, rentats de mans freqüent, distància i ventilació.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *