Crema el quadre de comptadors d’un bloc de pisos del carrer Jovara

Un petit incendi al quadre de comptadors ha deixat sense subministrament elèctric als veïns del bloc de pisos del número 248 del carrer Jovara. No ha causat ferits ni danys d’importància a l’edifici ja que els Bombers han arribat ràpidament i han pogut sufocar el foc, que s’ha concentrat al portal de l’immoble.

Una de les veïnes afectades, Agustina Guals, ha explicat a Ràdio Calella TV que l’incendi s’ha produït als volts de dos quarts de sis de la tarda i que han sigut ells mateixos els que han trucat al telèfon d’emergències.

“He començat a sentir espetecs forts i quan he baixat he vist que sortia fum dels comptadors, que s’han cremat tots”, ha relatat la veïna.

Els Bombers continuen a aquesta hora treballant al lloc dels fets, on ja hi ha acudit el personal de la companyia elèctrica per restablir el subministrament el més aviat possible. Amb tot, podrien trigar uns dies.

El tram del carrer Jovara ha quedat tallat al trànsit momentàniament per facilitar les tasques dels serveis d’emergències, entre els quals efectius de la Policia Local. També una unitat del SEM s’hi ha desplaçat, tot i que no ha sigut necessària la seva intervenció.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *