Creu Roja enceta una nova campanya de suport als refugiats

Creu Roja a Lesbos - Grècia

Té com a lema «Obre els ulls» i es desenvolupa a través d’un programa integral d’atenció de la població refugiada. En aquest cas, Creu Roja Catalunya compta amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local que s’encarregarà de fer difusió i sensibilització sobre aquesta qüestió.

La Creu Roja Catalunya ha posat en marxa avui dilluns una nova campanya de sensibilització ciutadana sobre la situació que pateixen els refugiats. En aquest sentit, s’ha gravat una sèrie per emetre a les televisions de la Xarxa que explica la vida dels refugiats. També se n’ha fet aquesta falca per ràdio.

La campanya s’ha presentat aquest migdia a Barcelona. El coordinador de la Creu Roja Catalunya, Enric Morist, ha dit que els refugiats no són de la Creu Roja ni dels Ajuntaments ni dels Governs, són persones lliures, i tots els hem d’ajudar. La campanya que ha presentat Creu Roja és un programa d’atenció integral, i Morist ha explicat que l’objectiu principal de la campanya és que tothom prengui consciència de la situació

Enric Morist ha assegurat que Creu Roja Catalunya ja està preparada per acollir els refugiats, però que la resposta dels Governs continua sent insuficient. I ha fet balanç de la situació actual.

Des de Creu Roja busquen la complicitat també dels ciutadans a través de les xarxes socials.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *