Montserrat Candini continuarà a la direcció executiva del PDeCat

Consell Nacional del PDeCAT del passat dissabte

El PDECat ha decidit mantenir dins la direcció executiva del partit els quatre membres afectats pel règim d’incompatibilitats que marquen els seus estatuts. Un d’ells és l’alcaldessa de Calella i diputada al Parlament de Catalunya, Montserrat Candini, responsable d’institucions del PDECat.

Així es va aprovar dissabte passat durant el Consell Nacional del partit demòcrata europeu, tot i que tan sols quatre dies abans la coordinadora general, Marta Pascal, anunciava que tant Candini com Elsa Altadi, Albert Batet i Lluís Guinó sortirien de la direcció en una decisió, deia, acordada i presa després d’una reflexió molt profunda.

Amb tot, el PDECat mantindrà la mateixa direcció i s’obre a replantejar el règim d’incompabilitats que s’havia establert en el seu congrés fundacional. En compliment d’això, a principis d’any la consellera de Prediència i portaveu del Govern, Neus Munté, va anunciar que deixaria l’acta de diputada.

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. ABEL NOALES I BALLART ha dit:

    No he trobat l.adreça del pedecat per en lloc,per això em dirigeixo a Vostè , ja que com ex-militant de CDC ,tinc compte a google plus, que nomès vosaltres em podrie-ho donar de baixa .El tinc des que era militant de CDC,ja que me, l vàre.ho proporcionar,ara nomès hi ha brossa hi el fan servir altres persones. Moltes gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.