Crida a col·laborar amb el Mercat de Segona Mà a benefici de la Fundació Hàbitat Solidari

Imatge d'arxiu

L’Associació Cívica Capaspre ha començat la recollida d’articles usats i amb bon estat que es posaran a la venda a preus simbòlics durant la cinquena edició del Mercat de Segona Mà, el dissabte 8 d’abril. Tots els beneficis es destinaran a la Fundació Hàbitat Solidari, que promou el lloguer social a la ciutat per atendre les necessitats habitacionals de les persones vulnerables. L’entitat disposa de tres punts de recollida: Tallers Martí (Indústria), la botiga Arreglat i Planxat (Moragas) i Assegurances Massuet (Amadeu).

L’objectiu és batre el rècord de recaptació de l’any passat, que va ser de 2.170 euros, per arrodonir així el vintè aniversari de la Fundació Hàbitat Solidari.

La presidenta de l’Associació Cívica Capaspre, Maria Antònia Pujol, demana la col·laboració ciutadana amb la iniciativa a través de la donació de productes de segona mà en bon estat. “Recollim petits electrodomèstics, vaixelles, jocs de cafè, joguines o bisuteria, gairebé ho recollim tot, excepte objectes de grans dimensions perquè no tenim espai on guardar-los. Tampoc llibres perquè Càritas ja fa la fira solidària del llibre de segona mà abans de Sant Jordi”, ha manifestat.

Els articles es vendran al mercat que funcionarà de nou del matí a les nou del vespre a la plaça de l’Església, a diferents preus.

La presidenta de l’entitat calellenca ha recordat d’on va sortir la idea d’aquesta iniciativa solidària. “Va ser de Pere Puig i des de l’associació en l’hem fet nostra, malgrat la feina que comporta. Tenim l’ajuda dels voluntaris i de la gent de l’Associació d’Amics de la Democràcia, la qual cosa t’engresca a seguir”, ha assegurat.

Des de l’Associació Cívica Capaspre subratllen la funció social de la Fundació Hàbitat Solidari, que es va crear per iniciativa de Càritas Parroquial. És per això que també demanen als calellencs que tinguin habitatges buits que els ofereixen per entrar a la borsa que gestiona.

A continuació pots recuperar íntegrament l’entrevista a Maria Antònia Pujol, presidenta de l’Associació Cívica Capaspre.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *