“T-10”, un bitllet per les històries quotidianes dels passatgers dels Ferrocarrils

L’associació artística Encert de Sabadell entra al Concurs de Teatre Amateur ‘Premi Ciutat de Calella’ amb una obra que retrata vivències reals i quotidianes que es troben els passatgers dels Ferrocarrils de la Generalitat. L’ha escrit Maria Mercè Fisa, que n’és la directora, i consta de dos actes. El primer transcorre pel trajecte d’anada de Barcelona a Sabadell, i el segon el de tornada.

Una obra de teatre en moviment i d’entrada i sortida de passatgers. T-10 mostra retalls de la vida quotidiana a través dels personatges que desfilen per l’escena: un vagó dels Ferrocarrils de la Generalitat que fa el trajecte Barcelona-Sabadell. Un desplaçament que coneix bé la directora Maria Mercè Fisa, de l’associació artística Encert de Sabadell. La companyia teatral amateur pujarà diumenge a l’escenari del Teatre Orfeó Calellenc.

És una producció pròpia de la companyia teatral sabadellenca que es posarà en escena aquest diumenge 12 de març a les 18.30h al Teatre Orfeó Calellenc. És la vuitena de les deu obres que entren al concurs que organitza Joventut Artística de Calella amb el patrocini de l’Ajuntament de Calella i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *