Floristeries i llibreries trauran parades al carrer pel Sant Jordi de Calella

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Aquest Sant Jordi, diada del Llibre i de la Rosa, no hi haurà paradetes a la Plaça de l’Església, en una decisió ja avançada per l’Ajuntament de Calella, que segueix així les recomanacions del Pla d’Acció del Procicat. L’alternativa que s’ha ofert a les botigues és que puguin muntar-les al seu carrer o al xamfrà més proper. Quatre floristeries i tres llibreries s’hi han acollit.

Amb les parades al carrer es pretén també evitar les aglomeracions dins de les llibreries i les floristeries perquè Sant Jordi és un dels dies de més activitat per als seus negocis. Així ho ha aconsellat el Procicat i li han seguit Calella i molts altres municipis de Catalunya. Cada establiment s’haurà de fer responsable del compliment de les mesures de seguretat tant a l’interior com als espais perimetrals a l’aire lliure. S’insisteix que la gent que vagi a comprar llibres i roses ha de portar la mascareta obligatòria i ha de seguir una correcta higiene de mans.

El consistori ha rebut set sol·licituds per acollir-se a aquesta alternativa. Són les floristeries Bancells, Gloxina, Jardí i Piu Piu; i les llibreries Cervantes, El Faristol i Mastegamosques. Les altres botigues atendran la clientela a l’interior dels seus establiments.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *