Crida a l’esport local a participar en el rodatge de “100 metros”

@DANIROVIRA
@DANIROVIRA

Un membre de l’equip de direcció de la pel·lícula que es rodarà a Calella va proposar divendres a les entitats del Consell Municipal d’Esports que recopilin les dades dels esportistes locals que vulguin aparèixer en les escenes que recrearan la celebració de l’Ironman. La crida és per aconseguir figurants que facin el paper de triatletes, en cadascun dels segments de la prova, com també de públic. S’han previst cinc dies de rodatge a la ciutat, amb la presència dels protagonistes principals del llargmetratge dirigit pel català Marcel Barrena, autor també del guió basat en l’experiència real de Ramon Arroyo, un triatleta afectat per esclerosi múltiple que va ser ‘finisher’ a Calella l’any 2013.

L’equip de la pel·lícula 100 metros aterrarà a Calella el dimarts 8 de març per filmar les primeres escenes que recrearan la competició de l’Ironman, amb l’actor malagueny Dani Rovira com a protagonista. Serà una primera jornada de rodatge, que continuarà l’endemà dimecres 9 de març i el dijous 10 de març. En aquesta primera tongada, es ficcionarà la competició del segment de cursa a peu en diverses localitzacions: el Passeig de Manuel Puigvert i, dins el nucli urbà, a la zona del carrer Església confluència amb Balmes. Es rodarà en jornades mixtes, de dia i de nit.

Durant els dies 14 i 15 de març es recrearà l’arrencada del triatló, fent gran desplegament a la Platja, i la primera transició a la cursa amb bicicleta. Per qüestions de coherència horària, aquestes dues jornades de rodatge es limitaran al matí i fins a mitja tarda, quan hi hagi llum natural.

Un dels membres de l’equip de direcció del llargmetratge va assistir divendres a la reunió del Consell Municipal d’Esports per demanar a les entitats locals que facin una crida dirigida als seus esportistes per captar figurants. Se’ls va proposar recopilar les dades de les persones interessades, obrint el perfil a gent de totes les edats, perquè a més del paper del triatleta masculí i femení i també es pugui cobrir el de públic que anima la competició. És a dir, ficcionar el que es viu a Calella dos cops l’any des que se celebra el triatló internacional a la ciutat.

Per a la primera tongada de rodatge, es calcula a l’entorn d’un centenar de persones, vint de les quals faran d’esportistes en cursa. Per a les últimes dues jornades de gravació, la necessitat de recrear la sortida de natació i la transició al circuit de bicicleta exigeix que els figurants portin el seu propi material tècnic. És a dir, el neoprè i el casquet, i la bicicleta de carretera amb el mallot adequat. La crida és, en aquest sentit, molt més selectiva i dirigida doncs a esportistes que competeixin en aquestes modalitats. La previsió és omplir la platja per al tret de sortida del triatló amb unes 250 persones.

Des de la productora es va garantir que les persones que col·laborin en el rodatge disposaran de carpes habilitades per fer el canvi de roba i de custòdia del material, amb total garantia de seguretat.

Així mateix, es va proposar a les entitats de vela que disposen d’embarcacions també participin en el rodatge per així “vestir el mar”.

 

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Lorena escrigué:

    Bona tarda, ens agradaria formar part d’aquesta gran pel.licula però no sabem a on ens hem d’apuntar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat