Cristina Gómez viatja a Suïssa per trobar-se amb la secretària general d’ERC

Cristina Gómez ha parlat aquest matí al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV sobre la seva visita, aquest passat cap de setmana, a la secretària general d’ERC, Marta Rovira, que està exiliada a Suïssa. Ha assegurat que, per les seves responsabilitats orgàniques, està al dia i plenament informada de l’actualitat catalana, i treballant des de Suïssa per denunciar la deriva repressiva de l’Estat espanyol.

La líder d’ERC a Calella ha explicat que va desplaçar-se a Suïssa en una visita que van fer diversos membres del partit. Era la primera vegada que es trobaven des que va marxar a l’exili, i ha dit que van parlar, i molt, de política.

Bàsicament vam parlar de política i la veritat és que està al dia i informada de tot el que passa al país i també batalla en una doble vessant: en allò que afecta a la seva situació personal però també en clau de país. Súper connectada amb el que passa al país.

Cristina Gómez ha traslladat el missatge de Rovira de la necessitat d’avançar en l’objectiu de la República Catalana per la via del consens.

Els objectius es mantenen intactes, el de la República Catalana. El camí per avançar és trobar consensos des de la diversitat, és el missatge clau. Ens hem de tornar a asseure plegats per concretar l’horitzó compartit, però cal concretar què fem per avançar en aquest sentit (…) En els propers mesos penso que tindrem moments importantíssims com els judicis i sentències dels líders independentistes i tenim camp per treballar.

La líder d’ERC a Calella ha afirmat amb rotunditat que els republicans no donaran suport als pressupostos del Govern de Pedro Sánchez si l’executiu espanyol no fa “gestos” clars sobre la situació dels presos i exiliats.

Acte de commemoració del Dia Internacional contra la Violència Masclista

La líder d’ERC a Calella ha afirmat en l’entrevista que “la republicana catalana serà feminista o no serà”. I sota aquesta màxima, el partit ha organitzat per aquest dissabte 24 de novembre un acte per commemorar el Dia Internacional contra la Violència Masclista.

Volem parlar de les violències masclistes des de diversos punts de vista: personal i familiar, escolar, dels infants i adolescents; dels mitjans de comunicació o les xarxes socials. Volem generar aquest espai de reflexió per després actuar tots plegats en l’àmbit de la sensibilització i la conscienciació.

L’acte es farà a les cinc de la tarda al Cafè de la Sala Mozart i porta per títol “Stop Violències. Per una república feminista”.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *