Cs demana la creació d’una taula local sobre seguretat ciutadana

Imatge d'arxiu

Creix la inseguretat a Calella. És el que considera el regidor de Ciutadans, Guillermo Gomis, qui ha avançat a Ràdio Calella TV que presentarà una moció en el pròxim Ple Municipal per demanar mesures per combatre-ho i la creació d’una taula local sobre seguretat ciutadana. Proposa que en formin part polítics, Policia Local, representants del teixit econòmic local i de les associacions veïnals. Gomis s’ha referit a les dades aportades ahir pel tinent d’Alcaldia de Seguretat i portaveu del Govern, Josep Torres (PSC), segons les quals l’índex de delinqüència ha baixat a Calella en l’últim any el 21% de mitjana.

Segons el regidor de la formació taronja, la lectura d’aquestes dades s’ha de fer tenint en compte el context de pandèmia. Diu Gomis que resulta normal que siguin inferiors a les d’ara fa un any.

Està clar que els números han de ser més baixos per la situació en la que ens hem trobat, amb un confinament de 3 mesos i mig. També cal tenir en compte que el trànsit a la ciutat no ha sigut el mateix, hem estat un 60-70% per sota d’afluència de visitants. Les dades han de ser més baixes. Respecto els comentaris però és normal perquè hi ha hagut menys gent.

Però malgrat les dades, el regidor de Ciutadans assegura que la percepció és que hi ha una inseguretat creixent i que això repercuteix en la imatge de Calella. Reclama més ma dura contra la delinqüència.

Presentem la moció per un tema de convivència ciutadana, que està sent amenaçada per la seguretat ciutadana i per la impunitat de la qual gaudeixen que tenen molts d’aquests delinquents.

La preocupació de Ciutadans sobre la seguretat ciutadana serà un dels elements del debat polític que hi haurà en la sessió ordinària del Ple Municipal que s’ha de convocar de cara a les pròximes setmanes.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *