La directora de Ràdio Pineda recull el guardó dels Premis Ràdio Associació per l’Especial Temporal Glòria

Marc Ferri (Ràdio Palafolls), el Vicepresident Pere Aragonès, Maria Josep Hernández (Ràdio Pineda) i Albert Sabater (Ràdio Tordera).
Marc Ferri (Ràdio Palafolls), el Vicepresident Pere Aragonès, Maria Josep Hernández (Ràdio Pineda) i Albert Sabater (Ràdio Tordera).

Els premis Ràdio Associació han reconegut aquesta passada nit un treball conjunt de les emissores de Ràdio Pineda, Ràdio Tordera, Ràdio Palafolls, Ona Malgrat i Ràdio Calella TV. Les cinc emissores de l’Alt Maresme han estat premiades amb una menció de qualitat per a la realització de l’especial l’informatiu sobre el temporal Gloria que es va emetre coincidint amb el Dia Mundial de la Ràdio, el passat 13 de febrer. En una entrevista al programa La Ciutat, la directora del programa i de Ràdio Pineda, Maria Josep Hernández, ha volgut agrair el treball que van fer totes les emissores per cobrir un dels temporals més devastadors dels darrers anys per la comarca.

La directora de Ràdio Pineda va ser l’encarregada de recollir el premi durant la gala d’entrega d’anit al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. En declaracions Ràdio Calella TV, Hernández ha indicat que aquest premi és un reconeixent a la gran feina dels mitjans de comunicació local, que molts cops queda eclipsada pels més generalistes.

És una petita mostra de la importància que té la comunicació local i de proximitat, davant de tota la informació global que ens aclapara. Hi ha una informació local que cal posar en relleu i els premis Ràdio Associació valoren tota la feina que fem les emissores locals amb pocs mitjans.

Hernández ha apuntat que sumar esforços va donar un molt bon producte i els valors de la ràdio local van quedar reflectits durant aquells dies. De fet, Hernández ha emplaçat a totes les emissores locals a seguir cooperant i creixent conjuntament.

Els valors de la ràdio local encara són vigents i això és el que reflectia aquest programa. Aquests valors són la professionalitat, la implicació amb el territori, la vocació de servei públic, el treball en equip i la cooperació entre emissores. De fet la cooperació l’hem de fer créixer perquè quan som cooperatius creixem tots.

L’entrega dels premis s’havia de fer durant el mes de març, però per circumstàncies de la pandèmia es va haver d’ajornar. Ara s’ha pogut fer, però en una gala de mínims.

En acabar l’acte, el vicepresident de la Generalitat, el pinedenc Pere Aragonès, va felicitar les emissores de l’Alt Maresme pel guardó.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat