Cursa solidària de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Maresme

II-Mataró-camina-per-LAlzheimer-136-LOMO-1024x682

L’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Maresme (AFAM) organitza la vuitena edició de la ‘Mataró Camina per l’Alzheimer’, una cursa solidària que s’emmarca dins el programa d’activitats que se celebren amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer. Es farà aquest diumenge 4 d’octubre a la capital del Maresme i permet fer dos recorreguts, de 14,5 o 10,5 quilòmetres. L’objectiu és promoure la conscienciació i la sensibilització envers la malaltia. A Calella, l’associació va posar en marxa a principis del 2015 una Unitat d’Estimulació Cognitiva amb el suport de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital i de l’Ajuntament de Calella, que en cedeix l’espai.

Aquest divendres es tanquen inscripcions per la vuitena edició de la cursa solidària que es farà diumenge a Mataró, organitzada per l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Maresme (AFAM), que dóna atenció a tota la població de la comarca i que a Calella disposa d’una Unitat d’Estimulació Cognitiva on es fan tallers de memòria i treball a nivell de psicoestimulació.

Arrelada a la comarca, l’associació organitza la cursa per donar a conèixer la malaltia i avançar en la sensibilització social. Enguany, es vol assolir un rècord de participació. “Es tancaran inscripcions als 5.000 participants i ja anem per les 3.500. El preu de la caminada són 8 euros els adults, i 4 euros els menors de 12 anys”, ha explicat Joan Antoni Ciller, promotor de la cursa, qui ha afegit que s’organitza amb l’objectiu de recollir fons i donar a conèixer la malaltia. El preu inclou l’entrepà i la beguda, els avituallaments i una samarreta commemorativa.

 

 

Es participants podran triar entre el recorregut de 10,5 quilòmetres o un de més llarg, de 14,5 quilòmetres, que arrencaran de l’ermita de Sant Simó. La cursa començarà a les 8 del matí i l’arribada serà, en aquesta edició, al Recinte Firal del Nou Parc Central.

Hi ha una fila zero i les inscripcions es poden realitzar a través d’Internet o a les dependències del Centre de Dia Terapèutic de l’AFAM, al carrer Carlemany de Mataró.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *