Supressió de barreres arquitectòniques a Església amb Ànimes

OBRES ÀNIMES

L’Àrea de Territori i Obres Públiques de l’Ajuntament de Calella ha posat en marxa aquesta setmana unes obres a la cruïlla del carrer Església amb Ànimes.

És una actuació finançada per la Diputació de Barcelona en el marc d’obres urbanístiques sostenibles i per la supressió de barreres arquitectòniques. El tinent d’alcaldia de Territori i Obres Públiques, Jordi Sitjà, ha explicat que es tracta d’anivellar i donar continuïtat al carrer Església en el tram d’Ànimes. Ell mateix explica com quedarà un cop acabada l’obra: “Es fa un anivellament en aquesta cruïlla d’Església amb Ànimes, igual que ja es va fer a la cruïlla d’Església amb Indústria. I aprofitem aquesta actuació per canviar el tub del clavegueram”. 

En aquesta actuació, que té un cost de 60.000 euros que assumeix la Diputació, també s’ha aprofitat per asfaltar el tram de carrer d’Ànimes fins a Bruguera. Sitjà ha volgut subratllar que s’ha començat ara, quan encara s’està a punt de tancar la temporada turística, perquè no hi havia una altra opció ja que s’han de certificar els terminis d’execució de l’obra en aquests mesos per cobrar la subvenció. L’actuació també inclou fer la mateixa obra a la següent cruïlla, la del carrer Sant Pere.

D’altra banda, a principis de novembre es farà una altra actuació important. Serà a la plaça de l’Església, just al paviment dels dos quadrats que hi ha davant l’església. Un lloc molt transitat i que ara presenta un estat molt irregular i pot provocar entrebancs i caigudes. Ho explica Sitjà: “És un lloc de pas molt transitat tant per la gent que va cap a la plaça de l’Ajuntament com de la gent que està a la zona de bancs i es mou per allà. Amb els anys s’ha deteriorat molt i hi ha perill d’entrebancar-se”. 

Aquesta actuació té un cost d’11.000 euros i deixarà uniforme tot el terra d’aquests dos quadrats.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat