Dante Fachín també defensa Podem calella com l’únic cercle legítim a la ciutat

1469888866_456347_1469888915_noticia_normal

El diputat de Catalunya Sí que es pot i secretari general de Podem Catalunya, Albano Dante, ha confirmat avui amb rotunditat que l’únic cercle vàlid de Podem a Calella és el que lidera Antonio Peralta com a secretari general, ja que aquest és l’únic grup reconegut oficialment i l’únic que ha acreditat la seva pertinença al partit completant el procés «activa el teu cercle» que servia per donar oficialitat a cada secció municipal i resoldre duplicitats.

Dante Fachín ha  confirmat que no hi pot haver dos cercles diferents de Podem a la ciutat, i ha obert la porta a que tothom que combregui amb l’ideari de la formació s’uneixi al grup oficial.  “És un espai que no és tancat a ningú, un espai obert on la gent pot participar, i hi ha un secretari general que té el mandat de representar Podem Catalunya a Calella. Des d’un punt de vista d’organització no hi ha cap discussió. Hi ha un cercle, que és el cercle activat, que té un secretari general que és l’Antoni Peralta. I orgànicament no hi ha discussió possible“.

Respecte al grup dissident, diu que qui es trobi a gust a Podem podrà participar políticament del grup oficial, però qui no hi combregui no pot aspirar a tenir un cercle paral·lel.  El partit no té intenció d’actuar de mediador, ja que el cercle oficial està clar i definit, i qui n’ha volgut sortir està al marge del partit.

El Diputat ha argumentat que Podem està en procés de formació, que és una organització nova, i que en alguns llocs s’han trobat duplicitats de cercles, però que s’han solucionat amb la campanya «activa el teu cercle», i Podem Calella és l’única assemblea que ha fet aquest procés per activar-se.

Aquí podeu escoltar l‘entrevista sencera a Albano Dante Fachín, feta a l’Info Migdia

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat