David Fors (president CB Calella): “És inadmissible que personatges així arbitrin partits de bàsquet”

Imatge d’arxiu
Imatge d’arxiu

L’entitat calellenca no es quedarà de braços plegats davant l’actuació de l’àrbitre dels partits que van disputar els seus equips júnior i sènior femení, diumenge al Pavelló Municipal. El seu president, David Fors, ha confirmat avui a Ràdio Calella TV que amb el seu advocat estan definint l’escrit de denúncia que presentaran davant la Federació Catalana de Basquetbol perquè se’l reprovi.

Fors ha qualificat d’insòlit i inadmissible l’episodi que es va viure diumenge al Pavelló Municipal d’Esports del Parc Dalmau per l’actitud del col·legiat Jesús Reniu, que va fer un arbitratge “desganat” i amb clares mostres de menyspreu cap als equips que hi havia sobre la pista.

El president del CB Calella subscriu les paraules de la jugadora del sènior femení Clàudia Puig, que aquest matí al programa La ciutat ha afirmat que l’àrbitre va tenir una actitud clarament masclista. Amb tot, ha dit que la seva estratègia per aconseguir que se’l reprovi es basarà en l’enfrontament que va buscar amb el públic en el partit de les júniors.

És inadmissible que personatges així puguin arbitrar partits de bàsquet (…) Estem estudiant amb l’advocat què traslladem a la federació perquè l’àrbitre no en surti de forma impune (…) Si presentem una denúncia per masclisme molt possiblement l’àrbitre ho negarà i no tindrà recorregut. Això ja sortirà perquè és molt greu, però ho basarem en l’enfrontament que va tenir amb el públic durant el partit de les júniors.

El president del CB Calella ha dit que al llarg d’aquesta setmana presentaran l’escrit de denúncia davant la Federació Catalana de Basquetbol, al marge de la reclamació que ja han presentat perquè es retiri l’amonestació a l’entrenador Àlex Moral, expulsat per una desqualificant directe.

Fors ha exposat que es posaran en contacte per comptar amb el suport del BC Fontajau gironí perquè també tenia el seu equip de Segona Catalana femenina sobre la pista.

S’hi va parlar el mateix diumenge després del partit. Encara estem redactant l’escrit que presentarem i quan el tinguem ens hi posarem en contacte. De totes maneres, ens van dir que estaven al 100% amb nosaltres.

El president del CB Calella ha aclarit que la Policia Local es va personar al Pavelló Municipal a instàncies de l’entrenador Àlex Moral qui, segons ha revelat, va presentar una denúncia a títol particular.

Des de l’entitat també s’agraeix el suport que se’ls ha fet arribar des de l’Ajuntament de Calella per uns fets, ha recordat, que van tenir lloc en una instal·lació municipal.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista al president del CB Calella, David Fors, a l’Info Migdia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat