Última passejada del cicle “A Cent cap als Cent”

Una de les últimes sortides de Calella Marxa

Demà dimecres s’acaba el cicle de passejades “A Cent cap als Cent” que promou la Diputació de Barcelona per fomentar l’esport i l’exercici entre el col·lectiu de gent gran. Aquesta és una de les activitats assenyalades en el calendari de Calella Marxa, que aquí a la ciutat desenvolupa un programa propi sota el nom d’Esport i Salut.

En la passejada de demà, que es farà a Palau-solità Plegamans, hi participaran 48 persones.

Martí Barrera és el president de Calella Marxa, qui ha detallat les activitats que fan des de l’entitat i les passejades que han fet.

Nosaltres el programa aquest d’Esport i Salut ja portem bastants anys fent-lo. Aleshores, els dilluns fem tai-txi, de 9:30 h a 11 h, i els dimecres fem caminades i gimnàstica i un cop al mes, amb en Josep Maria Juhé, fem caminada i meditació. Amb el programa de la Diputació, l’Ajuntament de Calella fa 4 anys que hi participa. Aquest any ha estat a les poblacions de Palau-solità i Plegamans, que ha donat la casualitat que també organitzen la fase aquesta final, després a l’Hospitalet de Llobregat i a Mollet del Vallès.

Barrera ha explicat els beneficis que tenen les persones que formen part del programa d’Esport i Salut, on hi participen persones a partir dels 50 anys.

Jo penso que molta gent mai s’hagués arribat a pensar les caminades que fa a aquesta edat, però a part de l’exercici físic, jo crec que és una teràpia de grup, és a dir, es troben amb altra gent, xerren, a vegades van a llocs que mai han estat… Penso que el benefici està en tots els sentits i la prova és que la gent repeteix any rere any el programa Esport i Salut.

El president de Calella Marxa ha fet una menció especial a Francesc Montero, coordinador del programa Esport i Salut, i ha alabat la tasca que fa animant a la gent a participar en les activitats.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Martí Barrera, president de Calella Marxa.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *