David Verdaguer guanya el Goya a millor actor amb “Saben aquell”

L’actor de Malgrat de Mar, David Verdaguer, ha guanyat el Goya com a Millor Actor Protagonista per la pel·lícula “Saben aquell”. La setmana passada, Verdaguer va guanyar la setmana passada el Gaudí també com a Millor Actor. Els Goya han distingit també la feina de Juan Antonio Bayona a “La societat de la neu”. El director, vinculat a Pineda de Mar, va estar visiblement emocionat durant tota la gala quan la seva pel·lícula es va convertir en la tercera més guardonada de la història dels Goya.

En dues setmanes, l’actor de Malgrat de Mar David Verdaguer ha guanyat el Gaudí a Millor Actor i el Goya a Millor Actor Protagonista. Ha estat guardonat per la seva actuació a “Saben aquell”, en què interpreta al mític humorista Eugenio. Verdaguer recollia el Goya aquest dissabte a la nit a Valladolid, emocionat, i agraïa a l’elenc, la família i a la “seriosa feina dels humoristes”. “Potser aquestes pel·lícules serveixen perquè algú quan les vegi s’obilidi de la seva por, i això és molt bonic”, deia entre aplaudiments de l’Acadèmia de Cinema.

La gran triomfadora dels Goya ha estat “La societat de la neu”, de Juan Antonio Bayona. El director de cinema, vinculat a Pineda de Mar, ha estat guardonat amb dotze dels tretze premis als quals optava. S’ha convertit en la tercera pel·lícula més distingida de la història dels Goya. També ha estat seleccionada per anar als Oscars.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *