Demà a la tarda, segons el temps, es decidirà si tira endavant la 9ena Marxa Nocturna

marxa2

Que la marxa es faci o no dependrà de la quantitat de pluja que finalment caigui i de l’hora en què acabi plovent.

Martí Barrera, president de Calella Marxa, ha dit que la decisió final es comunicarà a través de les xarxes socials de l’entitat, i que dependrà del temps i de com de malmesos hagin quedat els camins. “Segons l’hora que plogui. Si plou al matí i a la tarda para, ho podrem fer. Si plou a la tarda i està molt enfangat ja és més complicat, perquè també hem de posar la senyalització. Encara que no sigui una marxa complicada, val més assegurar les coses“.

13325719_1001142699968858_3275992159609933825_nSi tot va bé, es farà demà a les nou de la nit sortint del Camp de Futbol de Mar. En total són 12 quilòmetres de recorregut per l’entorn de Calella. Martí Barrera ha explicat la primera part del recorregut. “No es passarà per corriols. Són camins, que es pot anar en grup. Anirem pel passeig marítim i el de garbí, i a la meitat, passarem per sota el pont de l’Hotel Bernat, d’allà anirem a buscar la Riera de Calella, pujarem amunt passant pel Salicrú, Bonança, fins a l’Era d’en Móra. D’allà anirem al mirador de Calella, que és el turó de les Guilles, que és on hi haurà l’avituallament. És la meitat del recorregut“.

Quan siguin dalt del Coll de l’Era d’en Móra es farà de nit, i la baixada ja serà am el cel fosc i amb les vistes de la ciutat de Calella il·luminada. Barrera: “Passarem cap a dalt dels apartaments Codina, les pistes de Tennis, i aquest any no pujarem a Les Torretes sinó que ja anirem a buscar el pont de fusta que travessa la carretera nacional. I per la façana marítima arribarem pel passeig de mar i allà al monument de la sardana hi haurà l’arribada“.

La Marxa està oberta i assequible a tothom, amb una pujada relativament suau. Les inscripcions es poden fer encara avui de sis a vuit del vespre al local d’Oncolliga i Calella Marxa, també una hora abans de la sortida, o fent directament l’ingrés al compte de la marxa nocturna al Banc de Sabadell. Val 8 euros de forma anticipada i 10 el mateix dia. Això dóna dret a fer la caminada, al regal d’una samarreta, l’avituallament i un entrepà amb beguda al final.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *