La previsió de pluja trastoca el programa de Festa Major

Concretament de cara a demà hi ha dos canvis significatius. Les activitats més afectades són les previstes demà a la tarda, i n’hi ha moltes que de moment es mantenen, però pendents del temps que acabi fent demà.

La trobada de bestiari, organitzada per la Colla de Geganters i Grallers de Calella, s’ha anul·lat. S’havia de fer demà a partir de les 10 de la nit, però ja s’ha decidit ajornar-la. Per tant, la festa es farà un altre dia, encara per concretar.

I l’Ajuntament ha decidit canviar de lloc el concert jove previst per la nit al Pati de l’Ós. Per tant, el concert amb Humm i Tapeo Sound System es farà però a cobert, concretament a la Fàbrica Llobet-Guri.

La resta d’actes previstos de moment es mantenen, i ja durant el dia de demà es decidirà si s’acaben anul·lant o no, segons el temps que faci realment. Els actes que es mantenen però que es podrien acabar anul·lant són la 9ena Marxa Nocturna de Calella, el sopar al carrer dels veïns del carrer Puig de Popa i el concert de gralles de la colla de geganters i grallers de Calella, ja que es fan a la tarda-vespre i és quan hi ha més probabilitat de pluges intenses.

Durant al matí també hi ha actes a l’aire lliure, que de moment es mantenen en peu ja que per al matí la previsió de pluja no és tan alta. Ens referim a la Festa de l’Esport  i la desena trobada d’intercanvi de plaques de cava. Ambues coses que estan previstes al Passeig Manel Puigvert. També es fa a l’aire lliure el Torneig de Futbol Sala al camp de futbol de mar.

La resta d’activitats previstes per demà són sota cobert, com la Mostra de Postres Casolans que es farà al Mercat Municipal; la inauguració de l’exposició temporal «fantasies de metall al dictat» al Museu de Calella, i el Festival de Patinatge Artístic organitzat pel Club Patí Calella que es farà a la pista poliesportiva coberta de la Muntanyeta.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *