Demà arrenca la setena edició del festival Canta al mar

Última edició del festival Canta al mar

Aquest matí s’ha fet la presentació de la setena edició del festival coral internacional Canta al Mar, que es celebrarà del 24 al 28 d’octubre a Calella. Arrencarà demà a la Riera Capaspre amb una desfilada de les corals pels carrers de Calella, per tot seguit fer la benvinguda oficial al Pati de l’Ós i, a la nit, el concert d’inauguració a l’església de Santa Maria i Sant Nicolau.

Dijous començaran les competicions, serà a les 10:30h a l’església i a les 14h a la Sala Mozart. Hi haurà tres concerts de l’Amistat: a les 11h i a les 19h a la plaça de l’Ajuntament i a les 17h a la plaça de l’Església. També dijous hi haurà un dels esdeveniments més esperats, el concert de la Música i la llum, a les 22h a la parròquia.

Divendres continuen les competicions amb les corals mixtes, masculines, infantils i femenines. De nou, concerts de l’Amistat a diversos punts de la ciutat. Dissabte, competició en categoria pop i jazz i cerimònia d’entrega de premis a partir de les 15:30h a la Fàbrica Llobet. A les 19h, cantada pels carrers de la ciutat i a les 20h, tindrà lloc la Festa de l’Amistat a la Fàbrica Llobet. El festival clourà diumenge amb una missa a l’església a les 12h.

Interkultur, una de les entitats que organitza el festival, compleix 30 anys celebrant esdeveniments culturals arreu del món. A continuació podeu veure l’entrevista íntegra al director artístic d’Interkultur, Ralf Eisenbeiss, i al director de Viatges Tauro, Marc Moreno.

També podeu escoltar l’entrevista íntegra al director artístic de Canta al mar, Òscar Boada.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *