Demà divendres hi ha Marató de Donació de Sang a Calella

Comença a les 10 del matí i durarà 12h seguides. Es fa a l’Ajuntament Vell.

L’any passat es van quedar a les portes de les 300 donacions. En van faltar una vintena. L’objectiu d’aquest any és superar les 300 donacions. Ho ha explicat Sílvia Delgado, tècnica del Banc de sang i teixits de Catalunya: “Aquestes fites no són per posar pressió a la gent de Calella sinó per intentar animar la gent, perquè Calella és solidària i hi ha una tradició de donacions molt gran, la gent dóna molt, venim molt sovint i fins i tot si fem alguna campanya especial a l’agost funciona bé. I si diem que hem d’assolir els 300 és perquè estem convençuts que ho podem fer“.

Per animar les donacions hi haurà actuacions i regals, gràcies a la col·laboració del teixit associatiu de la ciutat. “Sempre tenim entitats que ens venen a ajudar que d’un any per l’altre repeteixen o n’apareixen de noves, com l’Associació de Comerciants, la Creu Roja, les regidories de Sanitat, Joventut, i grups com el que ve a ballar country a la tarda, que d’una manera o altra aquesta gent no pot donar sang però col·labora en fer difusió de la campanya i això ja és un cop de mà molt gran“.

També es donaran 150 vals per un anar a buscar un gelat al Canapè i fruita fresca per tothom gentilesa de la Fundació Ametller.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.