Convocat el ple d’organització i funcionament de la Corporació Municipal

Aquesta tarda se celebrarà una nova sessió del Ple de l’Ajuntament de Calella, la segona de l’actual mandat municipal i també amb caràcter extraordinari com ho va ser la de constitució del 15 de juny. Hi ha 9 punts de debat inclosos en l’ordre del dia a partir dels quals s’establirà l’organització i el funcionament de la Corporació Municipal i també les retribucions i indemnitzacions que percebran els regidors del Govern i de l’oposició.

Es presenten cinc mocions. Una d’elles va encaminada a establir la periodicitat de les sessions de la Junta de Govern Local i del Ple Municipal. Fins ara, el Ple Municipal es convocava, amb caràcter ordinari, el primer dilluns dels mesos parells.

També es portarà a aprovació la proposta creació dels Grups Municipals i la designació dels seus portaveus, que són els que assisteixen a les comissions informatives. També es designarà els representants de la Corporació Municipals a les entitats supramunicipals de les quals en forma part, així com als consorcis.

Un dels punts destacats de l’ordre del dia fa referència a les retribucions, o en el seu defecte indemnitzacions, que percebran l’alcaldessa, els regidors del Govern Municipal i també els de l’oposició. S’anunciarà avui quin dels membres de l’executiu tindran dedicació exclusiva per al desenvolupament de les seves responsabilitats.

A tot això, en el Ple Municipal d’avui es donarà compte del decret d’alcaldia per al nomenament dels tinents d’Alcaldia i les delegacions efectuades als regidors del Govern Municipal.

La sessió extraordinària del Ple Municipal de l’Ajuntament de Calella es podrà seguir en directe per Ràdio Calella TV al 107.9 FM i, en streaming, al web radiocalellatv.cat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *