Demà sortida a Barberà del Vallès dins el cicle de passejades per la Gent Gran

Demà sortida a Barberà del Vallès dins el cicle de passejades per la Gent Gran

La ruta que fan demà els calellencs té uns 8km i passarà per alguns punts d’interès que ha comentat el tècnic d’esports de l’Ajuntament de Calella, Joan Ferrer: “De destacable hi ha l’ermita de Santa Maria de Barberà, que és romànica, un edifici singular i molt bonic. I és agradable compartir l’entorn amb gent dels altres tres municipis“.

Enguany han fet la passejada a Calella i ja han anat a la Llagosta. Ara van a Barberà del Vallès i el mes que ve aniran a Sant Joan de Vilatorrada. Així hauran complert el cicle de passejades d’aquesta temporada.

Hi solen participar unes 50 persones per sortida, que aprofiten els beneficis d’aquestes caminades, que exposa Joan Ferrer: “Tot el que es fa amb grups de gent gran és molt agraït, habitues a la gent gran a caminar, i recórrer municipis de la província és un valor afegit. Et permet compartir-ho amb gent d’altres municipis, es generen amistats molt interessants, es segueixen veient durant l’any“.

Joan Ferrer ha destacat que a tots els municipis que han visitat hi han trobat recorreguts interessants, ermites, fonts o salts d’aigua, encara que sigui a l’àrea metropolitana de Barcelona.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Joan Ferrer, emesa a l’Info Vespre

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *