Derivacions de proves ginecològiques a l’Hospital de Blanes

Algunes pacients de Calella que s’han hagut de fer en aquestes últimes setmanes una ecografia ginecològica a l’Hospital de Calella han estat derivades al centre de Blanes.

Segons el doctor Marcel Prats, adjunt a la direcció de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, es deu a un fet puntual i transitori. Segons ell, ara ja s’està reconduint la situació.

“Estem reconduint la situació perquè sí que hi ha hagut casos de pacients de Calella que s’han hagut de desplaçar a Blanes. Són casos puntuals fins que ja es pugui fer l’ecografia en el lloc i zona que li correspon”, ha dit.

El doctor Marcel Prats ha dit en una entrevista a l’Info Migdia que el motiu d’aquestes derivacions, que han estat en pacients amb patologies molt concretes, té a veure amb la distribució d’agendes i perquè els aparells per fer les ecografies són diferents segons el centre sanitari. “La raó és on tenim ubicats els ecògrafs d’alta definició”, ha exposat Prats, qui no ha posat terminis a la normalització de la situació actual.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *