Dilluns començaran les obres de millora del paviment de la Plaça de l’Església

E5CE771B-FCA6-43F5-99A3-DCE115EEF9E8

Fil a l’agulla per reparar els sectors malmesos del paviment de la Plaça de l’Església. El consistori ha adjudicat el projecte de substitució de les rajoles soltes que hi ha als laterals de l’escenari, on s’hi col·locaran les mateixes peces que hi ha al frontal per així unificar tot l’espai. Les obres començaran dilluns amb una inversió de poc més de 7.000 euros.

Les peces estan soltes per l’ús i la càrrega que suporten, degut al pas de vehicles de serveis i tota l’activitat que es fa en un dels espais més neuràlgic de la ciutat. El tinent d’Alcaldia de Sostenibilitat, Albert Torrent, ha confirmat que les rajoles quadrades es substituiran per les peces de paviment que hi ha al frontal de l’escenari.

Són dos llocs on hi ha trànsit: al cantó de Sant Pol de Mar hi entren els vehicles de recollida de la brossa i de neteja, que trepitgen les rajoles i per això n’hi ha de mogudes. A la banda de Pineda de Mar, passa el mateix perquè hi posem els carretons de taules i cadires per als actes que es fan a la plaça. Al final, hem decidit treure aquest tipus de rajola i pavimentar-ho com la resta de la plaça.

Els treballs s’han adjudicat a l’empresa A. Mirabete Construccions i Reformes per un import de 7.295,21 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat