D’escola a aula de música Can Llobet

Canvi de nom en vistes al nou curs 2019-2020. Lourdes Bartrolí n’ha explicat el perquè en una entrevista al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV. Diu que s’hi ha vist obligada després d’haver rebut una denúncia.

Lourdes Bartrolí, directora dela nova Aula de Música Can Llobet, ha assegurat que desconeix qui l’ha denunciat però sí ha explicat com l’ha afectat.

Hi ha hagut una denúncia perquè ens diem escola i aquest nom només pot ser pels centres autoritzats. I no sabem qui ens ha denunciat. Tampoc ens afecta en res a la tasca que fem, la qualitat és la mateixa o millor. Però ens ha suposat algunes despeses, a nivell de notari, per exemple; i també emocionalment és un cop perquè has creat un projecte que segueixes cada dia amb il·lusió des de fa 22 anys.

Des del centre han obert matriculacions per al nou curs 2019-2020, però se’n podran tornar a fer a partir de la primera setmana de setembre un cop les famílies sàpiguen com organitzar-ze l’horari d’extraescolars.

Ja hem fet matriculacions però al setembre hi tornem. Del 3 al 6 de setembre, la primera setmana, tornem a obrir matriculacions i la gent podrà venir a inscriure’s. De fet hi ha moltes persones que esperen al setembre per lligar altres horaris d’extraescolars.

El piano és l’instrument amb més demanda de l’oferta musical de Can Llobet. També ofereixen places per aprendre tocar la guitarra o el violí, entre d’altres; a més de la veu. En l’actualitat, tenen al voltant de 200 alumnes, a partir de 3 anys.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *