Descomptes per passar les vacances a Calella per als treballadors de primera línia durant la pandèmia

Calella es solidària

Un 30% de descompte en hotels, rebaixes en botigues i restaurants adherits a la campanya, i preus especials en centres termals, activitats i parcs aquàtics. Amb la presentació del vídeo promocional, l’Associació Turística de Calella (ATC) ha donat a conèixer l’anunciada campanya per premiar als treballadors de primera línia durant la pandèmia convidant-los a fer una estada a la ciutat i gaudir de tots els serveis que s’hi donen, a preus molt atractius. De retruc, el sector turístic vol captar l’atenció del turista de proximitat amb el qual omplir els hotels que han decidit obrir en una temporada del tot atípica.

La campanya Calella és solidària s’ha llençat amb un vídeo en el qual hi apareixen treballadors dels sectors essencials que, durant les setmanes més crues de la pandèmia, van mantenir-se actius per garantir els serveis bàsics a la població. A banda de tot el personal sanitari i treballadors d’hospitals i residències, també treballadors de neteja i recollida de residus, o empleats de supermercats. És a tots ells que se’ls diu: “Us mereixeu que Calella us cuidi”.

L’ATC ha definit un paquet promocional dirigit a aquests col·lectius professionals que abraça tant l’oferta hotelera, com de restauració, comercial i de serveis. Se’ls ofereixen descomptes que van del 10 al 30% perquè s’animin a contractar una estada a la ciutat i hi passin uns dies de vacances.

Les condicions de la campanya estan recollides a calellaessolidaria.com, que es presenta en les versions de llengua catalana i castellana. Allà caldrà que facin la petició per acollir-se a les promocions que s’ofereixen i se’ls demana que aportin un certificat d’empresa que acrediti la seva condició laboral.

La iniciativa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calella, la Diputació de Barcelona, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i la Generalitat de Catalunya.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat