Deserta la licitació pel nou bar del Parc Dalmau

L’Ajuntament de Calella tornarà a treure a licitació el Bar del parc Dalmau després que el concurs hagi quedat desert per manca d’interessats. El termini de presentació va acabar fa just una setmana, el 7 de febrer. El consistori plantejava una concessió per a 4 anys amb un cànon mínim anual de 1.000 euros. Ara, preveuen tornar-lo a treure a concurs ampliant la durada de la licitació.

Copiant la fórmula del bar del complex Tomàs Claramunt, la licitació preveia que funcionés en un mòdul col·locat a l’exterior del pavelló perquè doni servei a tothom que visiti l’espai verd. S’estimava un volum de negoci anual d’aproximadament 43.200,00 € euros, amb uns beneficis anuals de gairebé 6.000 €.

Marc Buch explicava ahir en un directe d’Instagram que la concessió ha quedat deserta després que ningú s’hagi presentat. Ara, buscaran noves fórmules més atractives com per exemple ampliar-la més enllà dels 4 anys.

No s’ha presentat ningú. Això no vol dir que ens rendim. Fèiem una proposta que era de 4 anys i ens han comentat que segurament 4 anys és molt just, per tant, mirarem d’allargar la concessió. Creiem molt en aquest bar al parc que donaria molt de servei a tots els usuaris de l’espai verd i del pavelló.

L’Ajuntament té la intenció de recuperar aquest servei set anys després que es tanqués l’antic bar del pavelló, anteriorment ubicat a l’interior del recinte esportiu.

Queixes per les avaries constants dels ascensors per accedir a l’escola bressol

En un altre ordre de qüestions durant el directe ahir a xarxes socials, l’alcalde també va anunciar una possible substitució dels ascensors de l’N-II per accedir a l’escola bressol El Carrilet. A preguntes d’una usuària que es queixava de les constants averies que pateixen aquests elevadors, Buch va reconèixer la problemàtica i va exposar que estan estudiant una possible solució definitiva. Una solució que passaria per la substitució integral dels dos ascensors, ja que argumentava que estan quedant obsolets i que cada vegada costa més trobar recanvis, d’aquí a què estiguin durant dies fora d’ús.

Té raó. Cada dos per tres està avariat i la solució implicarà canviar els ascensors, tota la maquinària. Són ascensors que tenen molts anys, cada vegada s’espatllen més i ens costa de trobar recanvis.

En el decurs del directe alguns usuaris també van reclamar-li millores en neteja, arbrat públic, seguretat i il·luminació de l’espai públic.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *