Màgia, xocolata i música, al Correllengua 2016

Aquest dissabte, a la plaça de l’Ajuntament, es faran diverses activitats del Correllengua 2016 a la ciutat de Calella.

Aquest any aquest esdeveniment organitzat per la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana ret homenatge a la periodista i escriptora Montserrat Roig coincidint amb el 25è aniversari de la seva mort. Per això els actes d’aquest any pretenen divulgar la tasca periodística de l’autora per recuperar la memòria històrica dels crims del nazisme, i posen l’accent en la seva essència marcadament feminista i d’esquerres.

La festa es farà a la Plaça de l’Ajuntament. El primer que hi haurà serà a les 5 de la tarda, quan es farà una actuació per a la mainada amb el Mag Deivid. Ell mateix ha explicat quin tipus d’espectacle oferirà.

Una hora més tard, a les 6, es farà una xocolatada preparada per l’Agrupament Escolta Montnegre de Calella, i es llegirà el manifest del Correllengua 2016.

Per finalitzar els actes, a les 7 del vespre, hi haurà una actuació musical a càrrec d’Ihsanlulu. Una de les dues components del grup, Lourdes Bartrolí, ha recordat que repeteixen al Correllengua i que faran un concert només amb música catalana.

En cas de pluja els actes del Correllengua es farà a l’Espai Mercat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *