Dissabte arriba la primera Fira Marinera de l’estiu, que se celebrarà a la plaça de l’Església

La primera Fira Marinera arriba a Calella aquest dissabte 3 de juny canviant d’ubicació. I és que enguany es traslladen a un punt més cèntric i se celebrarà a la plaça de l’Església. Funcionarà de 10 del matí fins a les 22 h i comptarà amb diferents estands d’artesans i una food-truck. Enguany, el projecte agafa la forma d’un món pirata i com l’edició anterior, l’organitza Petits Creadors amb la finalitat de promocionar la producció artesanal que es fa a Calella.

La Fira disposarà de 21 parades on es podran trobar tota mena de productes realitzats artesanalment. En aquesta edició, continuaran amb la presència de la food-truck estrella de l’estiu passat, la paradeta de xurros. La presidenta de l’associació, Anna Funtané, ha explicat en una entrevista a La Ciutat, que la principal novetat és el canvi d’ubicació. Han buscat un punt més cèntric.

Sempre la fèiem al passeig i finalment hem decidit fer-ho a la plaça de l’Església. Creiem que estant en un lloc cèntric podem atraure més afluència de visitants. La Fira serà més petita perquè no caben tants artesans, però volem provar aquesta nova ubicació.

La Fira Marinera obrirà portes a les 10 h del matí i es podrà visitar ininterrompudament fins a les 22 h del vespre. El fet de coincidir amb l’Aplec, que també se celebra al llarg de tot el cap de setmana, fa pensar que hi haurà una afluència superior de persones respecte anteriors edicions.

Per l’edició de demà de la Fira Marinera, Petits Creadors ha tornat a pensar en la mainada. Hi haurà pintaungles, pintacares, contacontes amb la narradora Sílvia Serra i una gimcana i un obsequi per aquells que vagin disfressats de pirates.

Tindrem diferents activitats per la canalla. L’única diferència és que aquest cop el pintacares no serà gratuït. També vindrà la Sílvia Serra que explicarà un conte pels infants i farem una mini gimcana pirata per aquells que s’atreveixin a venir disfressats de pirata.

Les pròximes Fires es faran el dissabte 15 de juliol, 12 d’agost i 30 de setembre.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *