Dissabte s’inauguren els pessebres de Calella

S’acosten les festes nadalenques i l’Associació Pessebrista ultima els detalls per inaugurar els pessebres de Calella. Demà es podran veure per tota la ciutat aquestes escenes tan tradicionals de Nadal. Enguany, el pessebre que decorarà la porxada de l’entrada de l’església parroquial serà un paisatge marí. També es podrà veure un al centre parroquial del carrer Jovara amb un toc més crític, el de Playmobil de l’Ajuntament Vell o el del Museu Arxiu.

Dissabte s’inaugurarà el pessebre de la ciutat a la plaça de Església que decorarà l’entrada de l’església de Calella, així com el que hi haurà al centre parroquial del carrer Jovara. El primer serà un paisatge marí i el segon, tal com afirma la presidenta de l’Associació de Pessebristes Isabel Feliu, tindrà un to més crític.

Aquest any és un paisatge marí, hi ha unes cases a primer terme, unes roques on hi ha el pessebre i es veu el mar. El pessebre del carrer Jovara acostuma a ser crític. Aquest cop pretenem criticar totes aquelles coses que associem a Nadal, però que no són pròpies, com el consumisme. Aquest any posarem el naixement i per sobre una allau d’objectes que són aquestes coses que s’han anat associant a aquestes festes.

Com l’any passat, enguany la canalla també podrà gaudir d’un pessebre fet amb figures de Playmobil a l’Ajuntament Vell de Calella, realitzat per Jordi Comas. Al Museu Arxiu també hi haurà una altra d’aquestes tradicionals escenes nadalenques a càrrec de Sebastià Carpinero.

A la parròquia es projectaran les fotografies dels pessebres que les famílies calellenques hagin posat a casa seva. També, com cada any, hi haurà l’exposició de pessebres i diorames.

A partir de les sis, hora a la qual s’estrenaran aquestes escenes nadalenques, els ciutadans de Calella podran fer un recorregut per tots els pessebres de la ciutat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.