Diumenge es fallarà el veredicte de la 39a edició dels Jocs Florals

Jocs Florals 2020.

El Brollador del Parc Dalmau tornarà a acollir diumenge (12h) la 39 edició dels Jocs Florals de Calella. El Mantenidor d’enguany serà l’escriptor i poeta lleidetà, Jaume Invernon. Al certamen, convocat per Amics de la Poesia, s’han presentat un total de 230 treballs i com sempre s’inclouen les tres categories reina dels premis – Flor Natural, Englantina i Viola- i altres de premis de temàtica lliure que porten el nom d’autors i persones vinculades al món cultural calellenc. L’acte d’entrega s’havia de fer al mes de març, però la pandèmia va impedir-ne la celebració.

Josep Miracle, president dels Amics de la poesia, ha explicat que el veredicte es fallarà aquest diumenge al migdia (12h) i ha avançat que hi haurà moltes sorpreses entre els guardonats.

A tall d’exemple, en aquesta edició entre els guardonats tenim una persona de 96 anys i un infant de 9 anys. Això mostra la gran forquilla de participants que tenim.

L’acte com sempre s’obrirà amb el discurs inaugural del president de l’entitat i amb el Cant dels Ocells. Hi assistiran l’hereu i la pubilla i es farà l’entrega dels guardons als guanyadors. Enguany el jurat que els ha designat ha estat format pel professor Josep Basart, la lingüista Montserrat Ten i el llibreter, Xavier Gamell. L’acte el tancarà la contacontes Sílvia Serra amb una narració d’un ratolinet que volia ser poeta.

Comptarem com sempre amb l’hereu i la pubilla, que ja són part de l’essència de l’acte i també amb la Sílvia Serra qui narrarà una història magnifica sobre un ratolí que volia ser poeta. Una narració que ha estat adaptada a tots els públics.

Enguany també es commemorarà el Dia Mundial de la Poesia, que va ser el 21 de març quan s’havien de celebrar els Jocs Florals. Ràdio Calella TV retransmetrà en directe tot l’esdeveniment.

Recupera l’entrevista a Josep Miracle al programa La Ciutat: 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *