Doble audició de sardanes a Calella

Enguany, les cobles escollides per l’audició doble d’agost són la cobla La Llobregat i la Cobla Reus Jove.

L’Agrupació Sardanista de Calella organitza per aquest diumenge, 25 d’agost, la Doble Audició d’agost. Queralt Pedemonte, presidenta de l’Agrupació, ens explica com serà la tercera edició de la Doble d’Agost.

Aquesta doble audició serà aquest diumenge 25 d’agost. Sempre la intentem fer a l’últim diumenge d’agost. Tindrem servei de bar. Comença a les 18.30 h perquè començar a les 19.30 h és massa tard, aquesta audició dura el doble que una audició normal i per tant s’allarga i la gent l’endemà treballa. El que fem doncs és començar l’audició una hora abans amb la Cobla La Llobregat i la Cobla Reus Jove.

L’audició es farà a la tarda, a partir de les 18.30 h, amb servei de bar, al passeig Manuel Puigvert, davant del monument a la sardana. Les cobles que participaran en la Doble d’agost són la cobla La Llobregat i la Cobla Reus Jove.

Encara queden dos diumenges més de sardanes però la Doble culmina el Cicle d’audicions d’estiu. Les properes ballades seran l’1 de setembre amb la Cobla Mediterrània i el 8 de setembre amb la Cobla Ciutat de Girona.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *