Doctor Prats obrirà les nits de Barrakes de Pineda de Mar

Les tres nits de concerts de Festa Major de Pineda de Mar s’obriran amb amb un dels grups de referència del panorama musical català que són sinòmin de festa, i per això són gairebé imprescindibles a tots els festivals importants que es fan al país. Són els terrassencs Doctor Prats, que acaben de treure disc després d’una aturada – llarga per la pandèmia –. És “Pel cantó bo”, on hi destaquen temes com “A Poc a Poc o “Seguirem ballant”, en col·laboració amb Stay Homas. La festa jove pinedenca se celebrarà del 25 al 27 d’agost al barri del Carme.

A poc a poc de Doctor Prats s’ha situat aquest mes de juliol al capdavant de la llista de cançons més punxades a les ràdios catalanes.

Un tema que de ben segur sonarà per la festa jove de Pineda de Mar, que acaba d’anunciar que els terrassencs en seran el cap de cartell i obriran les tres nits de concerts que es faran en un solar municipal al barri del Carme, entre el 25 i el 27 d’agost. El format d’enguany, en aquest nou espai més ampli i obert per facilitar l’aforament, seguirà sent el mateix de cada any, i permetrà amb total normalitat realitzar les activitats musicals i de carpes que tradicionalment gestionen les entitats.

És el primer anunci de les actuacions que hi haurà per Barrakes. En paral·lel, l’Ajuntament de Pineda de Mar està programant altres activitats per al col·lectiu que s’explicaran en breu.

Potser t'interessa

3 Respostes

  1. Alba ha dit:

    Nivel a callea

  2. Alba ha dit:

    Venir a calella

  3. Alba ha dit:

    Bandera a pineda de mar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *