Dos cors per prohibir la violència masclista

L’Ajuntament de Calella ha col·locat dos senyals de prohibició amb forma de cor per dir “No a la violència masclista”. Així se suma a la campanya on si han sumat altres poblacions com Màlaga, Estepa, Sevilla, Fuenlabrada o Graus.

Al costat de l’Oficina d’Atenció Ciutadana a la plaça de l’Ajuntament i a la plaça de l’Església podem veure dos senyals de prohibició amb forma de cor. Aquests senyals en contra la violència masclista s’han col·locat per seguir treballant amb la sensibilització a la ciutat. Ens ho explica Cindy Rando, regidora de l’àrea d’igualtat.

Hem col·locat aquests senyals per seguir treballant amb la sensibilització perquè 25-N és cada dia. Hem de treballar contra la violència de gènere els 365 dies de l’any. Per tant, una de les principals accions que fem en contra de la violència de gènere és treballar la sensibilització a la ciutat, a les escoles.. Ho volem fer obert a tothom i per tant vam aprofitar aquest senyal que és molt visual per col·locar-la a un punt estratègic.

Rando explica que s’ha escollit un senyal molt visual amb forma de cor perquè aquest és el símbol universal de l’amor. “No volem que la gent pateixi aquesta violència” i per això aquest senyal de prohibició, que també pot significar una tireta.

Aquesta és el darrer gest de l’Ajuntament per dir no a la violència. Lluny del 25-N (Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones) seguiran fent accions, tot i que encara no ens han descobert quines.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *