Dos dies recaptant solidaritat

Aquest matí s’ha posat en marxa una nova edició del Gran Recapte als supermercats de tot Catalunya. Una jornada de solidaritat que també es fa entre avui i demà als supermercats de Calella.

Els aliments que és preferible portar és arròs, pasta i llet, que són els aliments bàsics.  El responsable de Càritas a Calella, Josep Vidal, ha explicat que s’ha arribat als 126 voluntaris a la nostra ciutat, que van fent torns repartits entre els set supermercats que aquest any s’han sumat al Gran Recapte. I tota ajuda és poca perquè cada dia puja el nombre de persones que necessiten menjar: “El problema és que cada vegada ve més gent a buscar aliments. Ho he repetit moltes vegades. La setmana passada van passar 128 famílies. Això vol dir que de Càritas van sortir 2500 quilos d’aliments com a mínim. Si en fem 22 i cada setmana en surten 2.500, es fàcil de fer la divisió. Els aliments venen de al UE i el Banc d’Aliments, entre els dos, fins al 15 de novembre, ens han portat 76 tones. Això és molt“.

Les caixes plenes d’aliments es guardaran a un nou magatzem que ha estat cedit a Càritas, i durant els propers mesos es farà gradualment la distribució del menjar gràcies a tres operaris de la brigada que ajudarà a fer el trasllat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *