“E.T. L’extraterrestre”, la pel·lícula de la sessió d’avui a la Sala Mozart

La Sala Mozart projectarà aquest vespre la mítica pel·lícula “E.T. L’extraterrestre”, dins la programació del CineClub que ara gestiona l’Associació Rosebud d’Amants del Cinema. L’any 1982 sortia a la llum un dels èxits més taquillers dels darrers temps. 30 anys més tard el film del gran Spielberg, segueix ocupant les primeres posicions dels rànquings de les pel·lícules amb més recaptació.

E.T explica la història d’amistat entre l’Elliot, un noi solitari de deu anys, i un visitant d’un altre planeta que perd la seva nau espacial. Elliot portarà a E.T a casa seva on viu amb la seva mare, la seva germana i el seu germà gran. Durant aquest temps es forjarà una gran amistat entre ells dos.

E.T va estar nominada a 9 categories diferents dels Oscar i va aconseguir guanyar-ne 4, entre els quals destaca la gran banda sonora de John Williams i els efectes visuals.

La projecció serà a les 21 h del vespre a la Sala Mozart. Les entrades es poden comprar a taquilla. L’entrada general té un cost de 4,5, 3 amb carnet jove i 3,5 pels jubilats.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *