Calella celebrarà el Moments de Flors, creixent en nombre d’espais i demanant la complicitat dels veïns

La primavera esclatarà aquest cap de setmana a Calella amb motiu de la celebració del Moments de Flors, que arriba a la sisena edició creixent en nombre d’espais que exibiran decoracions florals. La programació es complementa amb concerts de música en directe i, des de l’Ajuntament, es demana als veïns que s’hi sumin guarnint els seus balcons de flors.

La Biblioteca Municipal, l’Hostal Vell i la Plaça de l’Ajuntament són els edificis i espais públics que s’incorporen al Moments de Flors, que se celebrarà aquest dissabte i diumenge a Calella. A la llista també s’hi afegeixen dues cases privades: Can Campaneria i Can Nualart, dos edificis que rodegen la plaça de l’Ajuntament.

Les decoracions florals, com cada any, aniran a càrrec de floristers locals, empreses de jardineria o escoles d’art floral. L’equip de la Brigada de Jardiners de l’Ajuntament s’encarregaran aquest any de guarnir Can Llobet (Anselm Clavé, 99), Can Marré (Raval, 19) i el Far.

Els espais es podran visitar dissabte a la tarda (de 17 a 21h) i tot el diumenge (de 10 a 14h i de 17 a 21h), amb entrada gratuïta.

Diumenge hi haurà música en directe a càrrec de l’Escola de Música Can Llobet a la casa de Can Llobet (18h), amb el grup instrumental i els alumnes de piano, cant i flauta travessera; a la Capella de Sant Quirze i Santa Julita, amb l’actuació dels alumnes de guitarra, duo de guitarres i veu (18h); i a Can Saleta, on hi haurà l’actuació de l’orquestra de corda, flauta de bec i piano (11.30h). Al Far, també al matí, l’actuació de la Big Band, l’Ensemble de Vent i Jam del centre musical.

El Moments de Flors va rebre l’any passat 37.755 visites i enguany, amb l’ampliació dels espais florals, es preveu incrementar la xifra.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *