Repunt d’ingressos per Covid al Sant Jaume

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Augmenten els ingressos hospitalaris per Covid al Sant Jaume de Calella mentre les dades epidemiològiques locals arriben a valors mínims. Segons dades actualitzades aquest dilluns 25 d’octubre, al centre hi ha 2 persones ingressades. En l’última setmana s’han produït 3 noves entrades i s’han donat 3 altes. A tot això, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva informa que cap dels seus professionals està en aïllament per positiu per coronavirus.

Mentre es produeix aquest repunt d’ingressos a l’hospital de Calella, els principals indicadors de l’evolució de la pandèmia continuen en nivells molt baixos. El risc de rebrot ha baixat fins els 13,48 punts (molt baix) i l’Rt ha caigut al 0,64.

Salut valora ampliar el certificat Covid davant l’aparició de la nova variant delta plus

El Comitè Científic Assessor del Departament de Salut en matèria Covid ha proposa que el certificat que acredita tenir la pauta completa de vacunació s’ampliï a més entorns, a part de l’oci nocturn. Bàsicament, restaurants, espais culturals i gimnasos, sempre i quan els indicadors de pandèmia augmentin. Es valora aquesta possibilitat davant l’aparició de la nova variant delta plus al Regne Unit i la baixada de les temperatures pròpia de la tardor i l’hivern.

L’evolució de la pandèmia en aquestes pròximes setmanes serà decisiva si cal tornar a ampliar restriccions, segons ha assegurat la presidenta del Comitè Científic, Magda Campins. L’ingrés als hospitals determinarà la decisió.

Ara mateix a Catalunya,

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *