El Banc Popular no rebaixa el preu de l’edifici del Corona, i creixen els inversors interessats

Calella. Hotel Coron

Un nou grup inversor s’ha afegit a la possibilitat de remodelar l’antic Hotel Corona de la Plaça Vicenç Ferrer. És un grup inversosr italià qui ha mostrat interès en aquest projecte, pel qual també hi treballa un grup inversor català.

La construcció de l’Hotel serviria per donar un nou aire i impuls a la Plaça Vicenç Ferrer i rodalies, cosa altament interessant per l’Ajuntament. Per això l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha reconegut que intenten facilitar tant com poden l’entesa entre la propietat de la finca -el Banc Popular- i els inversors interessats. Però tot plegat està aturat perquè de moment el preu de sortida que posa el Banc Popular és encara molt alt. Candini: “Hi ha dos grups inversors. Inicialment n’hi havia un de català i ara n’hi ha un altre, d’italià. Estan absolutament interessats i ho anem treballant. Però per molt que empenyem el Banc Popular posa un preu molt difícil de ser assumit, i més perquè després han de fer una inversió molt i molt important“.

Candini ha dit que el criteri de l’Ajuntament no pot influir en les negociacions entre les dues parts, però si que han fet arribar al Banc Popular les seves opinions per mirar de fer-los veure la necessitat econòmica i social de desencallar el projecte. “A ells els pot representar una rèmora, és un edifici amb moltes mancances i que està al balanç passiu del Banc Popular. No entenem com el banc no interpreta que fer una inversió de millora de qualitat l’allibera al balanç passiu i ajuda al conjunt de la ciutat i del creixement econòmic per empreses a qui pugui interessar“.

El preu de sortida de l’Hotel Corona que marxa el Banc Popular i que de moment no s’avé a rebaixar, és del voltant de 3 milions d’euros.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat