Concert benèfic a Calella pel SJD Pediatric Cancer Center Barcelona

SJD_PEDIATRIC_CANCER_CENTER_BCN

Calella acollirà aquest estiu un concert solidari per recollir fons per a la campanya “Para los valientes” que té per objectiu crear un nou centre d’oncologia pediàtrica a l’Hospital Sant Joan de Déu, específic per a la investigació, el diagnòstic i el tractament d’aquesta malaltia rara. L’impulsa Marta Cuadrado, tieta del pacient que ha participat en l’espot promocional que “declara la guerra al càncer infantil”, en una iniciativa impulsada pel centre hospitalari i que rep els suports de l’Escola de Negocis IESE, la Fundació FC Barcelona i la Fundació Leo Messi.

El concert a benefici del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona es farà el dissabte 22 de juliol a la Sala Mozart, a una hora encara per determinar però amb un cartell d’artistes pràcticament tancat. Amb el compositori i pianista Frederic Worth, impulsor de l’acte, i Marian Barahona, de la Vella Dixieland. “També vindria la cantant Nicol Kollar, encara per confirmar però crec que serà un sí rotund; i el Jordi Worth. Serà un concert molt potent”, ha explicat Marta Cuadrado en una entrevista a l’Info Migdia.

Cuadrado es mostra esperançada en la resposta que Calella donarà a la seva crida per dotar de més recursos la lluita contra el càncer infantil. “No només afecta a la meva família, sé que n’hi ha una altra a Calella, i és molt dur quan t’hi trobes. S’ha d’intentar solucionar aportant-hi el nostre gra de sorra”, ha dit.

A l’espera de la celebració del concert, les donacions per al projecte del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona es poden continuar fent a través dels webs sjdhospitalbarcelona.org, paralosvalientes.com i fundació.fcbarcelona.com, per transferència bancària o a través del telèfon 902 04 04 04.

L’objectiu és recollir 30 milions d’euros, dels quals se n’ha cobert un 12%. 3,6 milions d’euros és l’últim recompte de la campanya de micromecenatge.

A continuació pots escoltar íntegrament l’entrevista a Marta Cuadrado, organitzadora del concert benèfic.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat