L’estiu al Mansmare: el casal pels més petits de casa

Es continua ampliant l’oferta del lleure educatiu per aquest estiu a Calella. L’Espai Mansmare també ha obert inscripcions pel seu casalet. En aquest cas va dirigit pels més petits, per a nens i nenes de 3 a 8 anys. El casal, que es farà durant els mesos de juliol, agost i setembre, estarà dividit en setmanes temàtiques on els alumnes aprendran sobre un tema en qüestió, com el mar, el medi ambient o els animals, i tot a partir d’activitats inspirades en l’educació viva, pedagogies com Montessori, Waldorf, Pikler entre altres.Les places són limitades, amb ràtios de 10 alumnes per classe i encara es poden fer inscripcions pels mesos de juliol i agost.

Des del Mansmare, la seva responsable, Jessica Faulón, explica que han preparat un casal lúdic, molt familiar, basat en activitats inspirades en l’educació viva, pedagogies com Montessori, Waldorf, Pikler, entre altres.En ell els alumnes aprendran a través de jocs d’aigua, tallers de cuina, d’artesania, ioga infantil, titelles i com sempre amb molta música. 

Treballem per setmanes temàtiques. Cada setmana ve un personatge relacionat amb el tema en qüestió. Per exemple dedicarem una setmana al mar, i vindrà una balena a parlar de tot el que ens trobem als oceans i sobretot de la problemàtica dels residus. Així des de ben petitons també els conscienciem sobre el medi ambient i fem activitats relacionades.

Faulón ha recordat que les places són limitades, amb ràtios de 10 infants, però que encara s’hi poden inscriure infants pels mesos de juliol i agost. El preu de la setmana de 95 euros i pel mes sencer s’apliquen descomptes. Per a fer les inscripcions es pot anar directament a l’Espai Mansmare o contactar a través del mail espaimansmare@gmail.com o els telèfons 640 63 19 34 o 93 175 31 98.

Recupera l’entrevista a Jessica Faulón al programa La Ciutat: 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *