El Calella Film Festival 2017 atorgarà el Premi del Públic

Els responsables del Calella Film Festival comencen a donar forma a l’edició d’aquest 2017 que es farà entre el 25 de juny i el 2 de juliol. Ahir primer de febrer es va obrir el concurs de llargmetratges. Els treballs es poden presentar fins a l’1 de maig. Una de les novetats d’enguany és la introducció del premi del públic.

De moment però des d’aquest mes de febrer s’ha obert la convocatòria per rebre les obres que competiran a la secció oficial de llargmetratges low-cost.

El Calella Film Festival va néixer el 2015 impulsat per l’Associació Rosebud d’amants del cinema amb l’objectiu de posar en valor totes aquelles produccions que es fan amb pocs recursos econòmics però amb molt valor artístic.

La data límit per enviar els treballs és l’1 de maig i s’haurà de fer a través de dues plataformes digitals. També es poden enviar per correu electrònic, tal i com ha comentat el director del certamen, Jonathan Ruiz.

Enguany i com a novetat el Calella Film Festival inclourà un nou premi: el que atorgarà el públic. És, segons Ruiz, una manera de compensar la fidelitat dels espectadors durant els dies del festival.

El Calella Film Festival va atorgar l’any passat 4 premis al millor director, guió, actor, actriu i millor pel·lícula.

Aquí pots escoltar l’entrevista íntegra amb Jonathan Ruiz.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *